Nyelvtanfolyam és tanulmányi út Bajorországban (6 nap/5 éj)

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • 189.900 Ft/főtől

 • Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: családoknál, teljes ellátással 
 • Részvételi díj: min. 40 fizető utas és 4 kísérő esetén
  +43.300 Ft/fő (nyelvtanfolyam 9 óra - 13 fős csoportban)

Program:

1. nap: Indulás kora hajnali órákban Budapestről. Folyamatos utazás Bécsig, útközben rövid pihenőkkel. Rövid városnézés a Ringen és gyalogosan a belvárosban. (Operaház, Stephans Dóm, Hofburg épületeinek érintésével..) A városnézés után tovább utazás kisebb pihenőkkel. Este szállásfoglalás a családoknál München környékén, vacsora.

2. nap: Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges (3 nyelvi óra), majd csomagolt ebéd és városnézés Münchenben: Marienplatz (Frauenkirche) – Englischer Garten (Chinesische Turm) – Isaar-part – kóstoló a Viktualienmarkt-on: a híres bajor virsli - káposztával! – Hofbrauhaus. Este a szállás és vacsora.

3. nap: Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges (3 nyelvi óra), majd csomagolt ebéd és városnézés Münchenben: látogatás lehetséges a BMW múzeumba (F) és a Allianz Arénába (F). Este a szállás és vacsora.

4. nap: Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges (3 nyelvi óra), majd csomagolt ebéd és városnézés Münchenben: látogatás a Deutsches Museumban (F) és szabadidő a belvárosban. Este a szállás és vacsora.

5. nap: Reggeli után a romantika világába indulunk, kirándulás Hohenschwangauba (F), ahol II. Lajos nevelkedett es innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait. Majd a mesekastély, Neuschwanstein következik, melyet a kastélyok (F) kastélyának (vagy az építészet es az álom keverékének) neveznek. A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra. A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után utunk Linderhofba vezet, rövid hajózással (F) érjük el II. Lajos egyetlen befejezett kastélyát, a versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épített neorokokó kastélyt (F). Este szállás és vacsora.

6. nap: Reggeli után indulás hazafelé. Érkezés Melkbe, ahol a barokk stílusú bencés rendi Apátság tekinthető meg. Rövid pihenő után tovább utazás. Érkezes Budapestre a késő esti órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 • Ár tartalmazza

  • az autóbuszos utazás Budapest oda-vissza,
  • a gépkocsivezetők költségeit,
  • a szállást 5 éjszakára vendéglátó családoknál (3-4 fő együtt) teljes ellátással (csomagolt ebéddel),
  • idegenvezető költségei
 • További költségek

  • Utasbiztosítás 6 nap: 18 év alatt: 2.800 Ft/fő, betöltött 18 évtől: 5.600 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás díja részvételi díj 2%-a
  • Belépők és programok várható költsége:
   • 18 év alatt: 65 euro/fő, betöltött 18 évtől: 100 euro/fő

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Berlin - A német főváros

Berlin - A német főváros

4 nap/3 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Berlin - Az egykori fal két oldalán

Berlin - Az egykori fal két oldalán

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Írországi barangolás Galwaytől-Dublinig

Írországi barangolás Galwaytől-Dublinig

6 nap/5 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Körutazás Svájcban

Körutazás Svájcban

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem