Vélemények


 • 2024 április 16.

  London - Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola

  Kedves Challenge Csapat! 

  Iskolánk, a ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola, 2009 óta ad lehetőséget diákjai részére, hogy londoni tanulmányúton vegyenek részt a Challenge Diákutaztató szervezésében. Az elmúlt évtizedekben több száz gyermek utazott velünk és tért haza szebbnél szebb élményekkel! Így volt ez az idén is április 07 - 13 között. Ismét  szeretném megköszönni mindazok lelkiismeretes, pontos, türelmes munkáját, akik lehetővé tették, hogy egy fantasztikus londoni utazáson vehessünk részt diákjainkkal.

  Mint mindig, most is színvonalas, segítőkész, kedves, rugalmas, figyelmes csapattal utazhattunk. 

  Hálásan köszönöm magam, a kollégáim és a gyerekek nevében is, hogy veletek töltöttük ezt az egy hetet. 

  És akkor jöjjenek név szerint is azok,akiknek KÖSZÖNETÜNKET FEJEZZÜK KI: 

  • Szabó Dórinak a szervezési feladatokért
  • Szilvinek és Andrásnak, hogy eljöttek a szülői értekezletekre
  • a két FANTASZTIKUS IDEGENVEZETŐNEK - Lombos Eszter és Lizák Orsi - a jó hangulatért és a remek beszámolókért
  • és hálát adunk sofőrjeinkért, akik biztonsággal és nagy szaktudással közlekedtek velünk, Bajkó József és Szegény János valamint Kádár Zsolt és Lakatos Viktor

  Két év múlva ismét számíthattok ránk!????

  Szeretettel: 

  B. Boglárka - főszervező • 2024 március 23.

  London - Párizs Esztergomi Szakképzési Centrum

  Az Esztergomi Szakképzési Centrum Bottyán János Technikumának diákjai egy Challenge által szervezett dél-angliai úton vettek részt párizsi kitérővel. Színes változatos programok vártak minket és sok értékes információval gazdagodtunk. Köszönjük az iroda munkatársainak, dr. Jancsó Györgyné idegenvezetőnknek és a sofőröknek a program színvonalas lebonyolítását. • 2024 március 18.

  T. Mónika (Érdi SZC Eötvös József Technikum)

  Iskolánk, az Érdi SZC Eötvös József Technikum, 2024.03.-14-15-én Lombos Eszter vezetésével Zakopane- Krakkó- Auschwitzba szervezett kiránduláson vett részt, melynek szervezésében a Challange Hungary Kft nyújtott számunkra segítséget. A szervezés az auschwitzi koncentrációs tábor látogatása miatt, komoly előszervezést és anyagi befektetést igényelt, melyben az utazási iroda és Eszter nagyon sokat segített.
  Az út szervezése során Eszter figyelembe vette az út hosszát és az útvonal kialakítása során lehetőséget biztosított diákjaink számára, hogy ne csupán benzinkutaknál álljunk meg, így lehetőségünk volt egy hosszabb sétát tenni Zakopane hangulatos sétáló utcáján. Innen Krakkóba vettük az irányt, ahol egy fantasztikus idegenvezetésben volt részünk. Diákjaink nagy örömére Eszter olyan feladatot adott talált nekik, mely elvégzése után történelem 5 garantált nekik a történelem tanár úr.
  Szállásunkat egy három csillagos hotelben foglalták le, ahol meleg vacsorával vártak minket a reggelt pedig kiadós, minden igényt kielégítő reggelivel kezdhettük.
  Az auschwitzi tábor látogatása során csoportunkat két csoportra bontották. Egyik csoportunkat magyar nyelvet beszélő lengyel idegenvezető vezette, a másikat pedig Eszter segítségével egy lengyel vezető irányította, Eszter a túra során angol nyelvről fordította magyarra a vezetést. A tábort a délutáni órákban hagytuk el, és hazafele vettük az irányt. Kérésünket figyelembevéve Besztercebányán álltunk meg, hogy diákjaink ételt és italt tudjanak vásárolni maguknak.
  Úgy gondolom feledhetetlen élménnyel térhettünk haza, köszönjük szépen Eszter profi vezetését, rugalmasságát és nem utolsó sorban türelmét és kedvességét. A sofőrjeinknek, Zsoltnak és Károlynak a biztonságos kellemes utazást és az utazási irodának azt, hogy ilyen profi csapatot biztosított számunkra. Szívből merem ajánlani az irodát, Esztert bármilyen iskolás, felnőtt csoportnak utazásaik megszervezéséhez! • 2023 szeptember 01.

  Lilla

  Kedves Challenges Csapat!

  Utakat tökéletessé tenni, felmerült, vagy még fel sem merült problémákat megoldani egy nagy csoporttal, mindenki igényét kielégíteni, időjárást szabályozni (:)) nem könnyű, Nektek mégis sikerült!

  Hihetetlen szuper hétvége áll mögöttünk. Nekem ez volt a 2. élményem általában szervezett utak kapcsán és azt kell, hogy mondjam, hogy a jövőben is szeretnék Veletek utazni. Ami az egésznek az esszenciáját adta az  nem is csak az, hogy gyönyörű helyekre jutottunk el, hanem hogy Szilviék és az egész Csapat megteremtett egy  családi légkört, Balázs profizmussal kezelte az utasokat és még arra is gondoltatok, hogy ajándékokat kapjunk!

  Szerintem a turizmus szakma rengeteg kihívással van tele, de ha mindenki így állna hozzá ezekhez a kihívásokhoz, mint Ti, más lenne a világ! :)

  Köszönöm az élményt, remélem hamarosan találkozunk!

  Lilla • 0000 00.

  Hegedűs Klára

  Kedves Challenge-csapat!

  Szeretném megköszönni mindazok lelkiismeretes, pontos, türelmes munkáját, akik lehetővé tették, hogy egy fantasztikus párizsi utazáson vehessünk részt diákjainkkal.

  Külön köszönet Luterán Rékának, aki mindig készségesen állt rendelkezésünkre, minden kérésünket teljesítette; Andrásnak, aki  remek tájékoztatót tartott, a diákok nagyon várták az utat. Buszsofőrjeink, Jani és Csaba, kedvesek, türelmesek, pontosak voltak, jó helyismerettel rendelkeztek. Csöpike pedig nagyon sok érdekes információval szolgáló, türelmes, kiváló idegenvezetőnk volt.

  Mindannyian rengeteg szép élménnyel tértünk haza!

  További sikeresen utakat kívánok Önöknek, még biztosan találkozunk!

  Hegedűs Klára, Sztehlo Gábor Evangélikus Iskola • 0000 00.

  Csuhai Csilla

  2012. november utolsó hétvégéjén két busznyi társasággal felkerekedtünk, hogy megtapasztalhassuk a bécsi ünnepvárás egyedi, fényekkel teli hangulatát. Schönbrunn pompáját követően felmásztunk a Stefán dóm csigalépcsőjén , kószáltunk a városban, majd puncsok garmadájával édesítettük az adventi vásári kóborlásunkat. Kellemes utazásunkat Dóra Tibor eredeti idegenvezetése is fűszerezte jócskán.

  Csuhai Csilla, Tiszaújváros • 0000 00.

  Reményiné Erika

  Kedves Szilvia!

  Tegnap érkeztünk haza egy élményekben gazdag angliai kirándulásról, és szeretném köszönetemet kifejezni az irodának, hogy ez alkalommal is gördülékenyen és tökéletesen megszervezték a munkatársak az utazásunkat. Most sem csalódtam az iroda szolgáltatásaiban. A gépkocsivezetők rugalmasak, türelmesek voltak, Tibi pedig az idegenvezetők gyöngyszeme! Tökéletesen felkészült, minden olyan ismeret birtokában van, amivel egy idegenvezetőnek rendelkeznie illik. A gyerekek és a felnőttek is imádták.

  Köszönjük az élményeket és biztos vagyok benne, hogy mint az eddigi négy alkalommal, ezután is titeket fogunk választani az utazásainkhoz.

  Reményiné Erika, Mezőkövesd • 0000 00.

  Vidolovics Ágnes

  Kedves Szilvia, Judit és mindenki!

  Szerencsésen hazaértünk az utazásunkról. Minden fantasztikusan jó volt. Szeretném így is megköszönni mindenkinek a segítségét, akiknek részük volt abban, hogy ilyen gördülékenyen zajlott minden ez alatt az egy hét alatt.

  Több utassal is beszélgettem, akik elmondták, hogy van tapasztalatuk más utazásokról, de ez az út minden útjuknál szervezettebben, flottabbul zajlott. Külön szeretném megemlíteni Dóra Tibit, aki tudásával, szervezőkészségével és az emberekkel való bánásmódjával ismét lenyűgözött mindenkit, gyereket és felnőttet egyaránt. Azt hiszem, ismét szerzett pár rajongót! Rajta kívül fontos megemlítenem Bozsik Tibi és Takács Feri profizmusát, kedvességét. Örülök, hogy ők voltak a sofőrjeink ezen a szuper buszon.

  Most kicsit pihenünk, aztán majd kitalálok valamit. Nagy álmom Skócia például, majd meglátjuk...

  Vidolovics Ágnes, Komló • 0000 00.

  Szabóné Suti Katalin

  Köszönünk szépen mindent, jól sikerült az utunk!

  Külön köszönöm, hogy Tibort kaptuk idegenvezetőnek. Ő volt az eddigi leggondoskodóbb, legközvetlenebb idegenvezetőnk, aki - tapasztalatánál és személyiségénél fogva is - mindenre gondolt, nagyon barátságos volt a gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt, a helyismerete is kiváló és rendkívül sok érdekességet mesélt. Még mi, akik már többször jártunk Angliában, is hallottunk újdonságokat.

  Szabóné Suti Katalin, Hódmezővásárhely • 0000 00.

  Mikoláné Anna

  Az ember mielőtt elutazik mindig felkészül egy kicsit az útra és a látnivalókra. Jómagam is ezt tettem, de Tőled olyan információkat kaptunk, amelyeket semmilyen útikönyv nem közöl. Helyismereted és tájékozottságot lenyügöző volt. Pedagógus vénádat sem tagadtad meg, hiszen minden diákhoz volt kedves szavad, még a félénk, nem igazán "menő" gyerekeket is megtaláltad és tudtál velük beszélni. Nagyon tetszett, amikor a végén azt mondtad nekik, hogy köszönjék meg mindenkinek, akik segítettek abban, hogy el tudjanak utazni. Azt is tudom, hogy volt diák, akinek teljesen új ruhatára volt, arra is ügyeltek a szülők, nagyszülők, ne hogy kilógjon a gyerek a kissé kopottas ruhái miatt. Azt is tudom, hogy volt olyan, aki végig dolgozta a nyarat.

  Én magam is sokat hezitáltam, hogy "bevállaljam"-e ezt az utat. Nagyon elfáradtam, de egy pillanatig nem bántam meg, hogy elmentem! A magam nevében, de biztos vagyok benne a csoport is így gondolja,nagyon szépen köszönöm a munkádat! Sok ilyen közvetlen, tájékozott, empatikus idegenvezetőre van szükség. Téged és az irodát bátran lehet ajánlani az utazóknak.

  A két autóbuszvezető elképesztő türelemmel, nyugodtsággal, teljesen biztonságosan csinálta végig ezt a nem mindig könnyű utat!

  Bízom benne, hogy még találkozunk!

  Kívánok Neked minden szépet és jót!

  Mikoláné Anna, Siklós • 0000 00.

  Balogh Boglárka

  Ezúton szeretném megköszönni magam, a kollégáim és a gyerekek nevében is, hogy ismét veletek utazhattunk! Köszönöm Lizák Orsinak a szervezési feladatokat, Andrásnak, hogy eljött az első és az út előtti utolsó szülői értekezletre! És mindenkinek, aki segített! Nagyon hálásak vagyunk és tiszta szívből köszönjük azt, hogy Bence Balázs "bácsi" (Triple B) idegenvezetővel Barátságos, Baritonhangú Barangolásokon vehettünk részt! Hatalmas élmény volt! Őrizzétek a kincset, ameddig lehet! (mármint a Balázst) A következő utunkon is igényt tartanánk rá, de nagyon!!! :)

  Még egyszer HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK MINDENT!!! Tisztelettel és nagy szeretettel: Balogh Boglárka • 0000 00.

  Kolongya Zsuzsanna

  Szeretném megköszönni a csoportom nevében is azt a csodálatos skóciai utat, amit Ti szerveztetek nekünk. A program színes, változatos, élménydús volt, amit fokozott Dóri, az idegenvezető kedvessége, türelme, toleranciája. Patrik, a sofőr fiatal kora ellenére kitűnően vezette a buszt, és végig úriemberként viselkedett.

  25 éve utaztatok a Challenge irodával, és elmondhatom, hogy profizmusotokban most sem csalódtam.

  Kolongya Zsuzsanna, csoportvezető tanár • 0000 00.

  A.né G. Niki

  Szeretnénk megköszönni a munkátokat, mert felejthetetlen hetet tudtunk eltölteni Olaszországban és Franciaországban. Minden kollégátokat dicséret illeti. Joe kitűnően vezetett, udvarias, kedves volt mindvégig. Ádám mindig hajlandó volt a plusz látnivalókat is megmutatni a programban szereplő nevezetességek mellett. Kellemes egyensúlyban volt a művészet, a látnivalók és a szórakozás. Minden percét élveztük! Már várjuk a bécsi állatkert látogatásos programot is!


 • Fekete Ibolya
  0000 00.

  Fekete Ibolya

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani a dabasi csoport nevében a fantasztikus útért. Várakozáson felül jól sikerült, a szülők egy része azzal várt a busznál, hogy a gyerekük jövőre is menne, ha lehetne. Azt hiszem ennél nagyobb dicséret nem is kell. Ez a jövőre nézve is fontos, ők biztosan jó hírét keltik az irodának és az útnak. Nagyon sok mindent láttunk, nagyon tetszettek a programok. Kati vezetésének külön előnye, hogy nagyon jól ért a gyerekekhez, helyismerete és tanácsai pedig még gazdagabbá tették a programot.

  A fogadó családokról csak jót hallottam az én csoportomban levő gyerekektől. Külön köszönet a két busz sofőrért. Pozitív, gyerekbarát személyiségük nagyon nagy segítség egy ilyen hosszú út során. Maximálisan segítőkészek voltak, arról nem is beszélve, hogy munkájukat professzionális szinten végzik. Az időjárás is nekünk kedvezett, így minden összeállt, azt hiszem ez az út jobb nem is lehetett volna. Köszönjük még egyszer a szervezést az irodának és további sikeres utakat kívánunk!

  Üdvözlettel: Fekete Ibolya


Vélemények szűrése

Legfrissebek

London - Párizs Esztergomi Szakképzési Centrum

2024.03.23.

Elolvasom

London - Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola

2024.04.16.

Elolvasom

T. Mónika (Érdi SZC Eötvös József Technikum)

2024.03.18.

Elolvasom

Útjaink

Seprűnyélen Londonban...

Seprűnyélen Londonban...

6 nap/5 éj


Megnézem
Padova - Gardaland - Sirmione

Padova - Gardaland - Sirmione

3 nap/2 éj


Megnézem
Körutazás Svájcban

Körutazás Svájcban

5 nap/4 éj


Megnézem