Toszkána varázsa

Képgaléria

Ajánlatot kérek

175.900 Ft/főtől

 • Dátum: 2024.03.26 - 2024.03.30.
 • Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: 4 éjszakára, félpanzióval

Program:

1. NAP INDULÁS

Indulás Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás, Szlovénián keresztül Olaszország felé. Útközben megállunk Trojane-ban, ahol többek között finom, házi baracklekvárral készült fánk különlegességeket kóstolhatunk. Innen Punta Sabbioni kikötőjébe indulunk, ahonnan vaporettóval (F) megyünk át Velencébe. Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (kívülről), Szt. Márk tér, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande. Este megszállunk lido di Jesoloban, vacsora.

2. NAP FIRENZE

Reggeli után indulás Firenzébe. 13:00 óra körül megérkezünk, ahol a „csodaváros” ezer nevezetességével ismerkedünk meg: Santa Croce templom (kívülről), Michelangelo sírja, az Uffizi képtár (kívülről), a híres középkori híd, Ponte Vecchio, a Főtér, a középkori városháza, Palazzo Vecchio és a Dóm. Este szállás Montecatini Terme-ben, vacsora.

3. NAP SIENA-PISA

 Reggeli után indulás Pisaba. Itt található a Csodák tere, ahol a Keresztelőkápolna (F), a Székesegyház (F) és a híres pisai ferde torony tekinthető meg (F). Innen továbbutazás Sienaba a középkori gótikus városba. Megtekintjük Olaszország védőszentjének, Szent Katalinnak a szülőházát, a világhírű gótikus városházát, amely az ország legszebb középkori főtéren fekszik. A dóm (F) az olasz gótika egyik kiemelkedő alakja, melyet belülről is megtekintünk. Este vissza a szállásra Montecatini Terme-be, vacsora.

4. NAP VERONA-SIRMIONE

Az egész napos kirándulás során először a szerelmesek városát, Veronát tekintjük meg főbb nevezetességeivel, úgymint Aréna (F), Júlia erkélye, Piazza delle Erbe (Verona leghangulatosabb tere), Piazza dei Signori (Dante szobrával). A városnézés végén egy kis szabadidőre is lesz lehetőségünk. A délután folyamán a Garda-tó vidékre látogatunk: Sirmione hangulatos kisvárosát nézzük meg. Körülbelül 45 perces motorcsónakos kirándulást (F) teszünk, melynek végén felkeressük a híres Scaligeri várat (kívülről).

5. NAP PADOVA

Reggeli után indulunk Magyarország felé, útközben rövid városnézés Padovában, Szent Antal városában. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város neves szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Délután hazaindulunk, érkezés Budapestre a késő esti - éjszakai órákban.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • autóbusz közlekedés költségei,

  • 1 éj lido di Jesolo környékén 3*-os szállodában (2-3-4 ágyas szobákban),

  • 2 éjszaka Montecatini Terme-ben 3*-os szállodában (2-3-4 ágyas szobákban),

  • 1 éj Verona környékén 3*-os hotelben (3-4 ágyas elhelyezéssel),

  • végig félpanziós ellátással,

  • idegenvezető költségei

 • További költségek

  Programköltségek díja: 130 euro/fő (diákoknak)

  (Tartalmazza: belépőjegyek, hajójegyek, idegenforgalmi adó, a programok során a busz parkolási díjai, behajtási engedélyek)

  • Útlemondási (storno) biztosítás normál 2%: 3.720 ft
  • Utasbiztosítás 18 év alattiaknak: 2.300 ft, felnőtt: 4.600 ft

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Velencei kaland

Velencei kaland

3 nap/2 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Padova - Gardaland - Sirmione

Padova - Gardaland - Sirmione

3 nap/2 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Kirándulás Burgenlandba! (1 napos kirándulás)

Kirándulás Burgenlandba! (1 napos kirándulás)

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Irány Zakopane!

Irány Zakopane!

2 nap/1 éj 0 Ft/fő


Megnézem