Római vakáció

Képgaléria

Ajánlatot kérek

189.900 Ft/főtől

 • Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: 5 éjszakára, félpanzióval

Program:

 1. NAP: INDULÁS

Indulás Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás, Szlovénián keresztül Olaszország felé. Útközben megállunk Trojane-ban, ahol többek között finom, házi baracklekvárral készült fánk különlegességeket kóstolhatunk. Innen Punta Sabbioni kikötőjébe indulunk, ahonnan vaporettóval megyünk át Velencébe. Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (kívülről), Szt. Márk tér, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande. Este megszállunk lido di Jesoloban, vacsora.

2. NAP: FIRENZE

Reggeli után indulás Firenzébe. 13:00 óra körül megérkezünk, ahol a „csodaváros” ezer nevezetességével ismerkedünk meg: Santa Croce templom (kívülről), Michelangelo sírja, az Uffizi képtár (kívülről), a híres középkori híd, a Ponte Vecchio, a Főtér, Palazzo Vecchio és a Dóm. Útközben egy látványos illatszertárt is meglátogatunk. Este szállás Montecatini Terme-ben, vacsora.

3.NAP: RÓMAI ÍZELÍTŐ

Reggeli után folytatjuk utunkat Róma felé, ahol gyalogosan tekintjük meg a belváros legszebb és legismertebb látnivalóit: Piazza del Popolo, Spanyol lépcső, Trevi kút, Pantheon, Piazza Navona. A program során lesz ebédelési lehetőség. Késő délután szabadidő az eredetileg Hadrianus császár síremlékének épült Angyalvár és Szent Péter tér környékén. Este szállás Róma környékén, vacsora.

4.NAP:      ANTIK RÓMA

Reggeli után az ókori Róma első és legnagyobb cirkuszát, a Circus Maximus maradványait tekintjük meg, később pedig az Igazság szájához sétálunk. Ezután megnézzük Róma jelképének számító Colosseumot, és a Forum Romanumot. Elsétálunk a II. Viktor Emmanuel emlékműhöz és a Capitóliumhoz is. Kis szabadidőt követően indulás szállásunkra, Montecatini Termebe, vacsora.

5.NAP: PADOVA – HAZAUTAZÁS

Reggeli után hazaindulunk, útközben még délelőtt Padovát, Szent Antal városát keressük fel. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város neves szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Folytatjuk utunkat Budapest felé, érkezés fővárosunkba a késő esti órákban.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • autóbusz-közlekedés költsége,

  • 1 éj lido di Jesoloban,

  • 1-1 éj Montecatini Termében,

  • 1 éj Róma környékén 3 csillagos hotelekben,

  • 2-3-4 ágyas elhelyezésekkel,

  • félpanziós ellátással,

  • idegenvezető

 • További költségek

  Belépők:

  Programköltségek: 110 euro/fő

  • (tartalmazza: behajtási engedélyek a buszra, parkolási díjak, belépőjegyek, hajójegy, fülhallgató bérlés a városnézéshez, Rómában tömegközlekedés díja, idegenforgalmi adó)

   • Utasbiztosítás: felnőtteknek: 4.600 Ft/fő, gyerekeknek: 2.300 Ft/fő
   • Útlemondási (storno) biztosítás: a részvételi díj 2%-a

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Velencei kaland

Velencei kaland

3 nap/2 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Toszkána varázsa

Toszkána varázsa

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Keresztül-kasul az Egyesült Királyságon - a legendás szépségű ország legfontosabb nevezetességei

Keresztül-kasul az Egyesült Királyságon - a legendás szépségű ország legfontosabb nevezetességei

8 nap/7 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Repüljünk Délnyugat-Angliába! - repülővel és helyi autóbusszal, családoknál

Repüljünk Délnyugat-Angliába! - repülővel és helyi autóbusszal, családoknál

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem